Bruuns Dental Laboratorium - Naturlige tandproteser, porcelæn, e-max, provisorie løsninger og meget mere
Sitemap
Print

Bide skinner


Vi fremstiller udelukkende vores refleksfrigørende bideskinner i varmpolymeriserende SR-IVOCAP acryl for opnåelse af optimal pasform og langtidsholdbarhed.

Der fremstilles altid dublikatmodel af den prominensanalyserede og aflastede mastermodel og skinnerne fremstilles med acrylretension eller med ruschankre efter ønske.

 

For at lette arbejdet med indslibning leveres skinnerne med et let sandblæst occlusalplan, der tydeligt viser, hvor på skinnen der skal slibes. Efter indslibning og nogle dages brug vil yderligere kontakter vise sig som blanke områder på den matte overflade.  

 

Vi er også leveringsdygtige i de specielle skinnetyper som Speers skinner ," de-programmere" etc som anvendes af de der  sværger til Dawson , Speer og Pankey´s behandlingsmetoder.

 

Damhus Boulevard 24 - 2610 Rødovre - Tlf: +45 36 70 18 05 - E-mail: kontakt@bruunsdental.dk

Digitale aftryk

Implantater


Guld & attachment

Kopiproteser

Vi har det sidste nye udstyr til modtagelse af TRIOS scans og fremstiller alle de kendte former for kroner og broer , samt express provisorier fra eget fræsecenter. Vi er grundigt uddannede og rutinerede i at arbejde med alle anerkendte implantat fabrikater. Vi fremstiller selv alle dele i vores kombinationsarbejder i et tæt samarbejde imellem de involverede teknikere. Kopiprotesen er en let og sikker genvej til en funktionel og kosmetisk vellykket protese.
Læs mere her Læs mere her Læs mere her Se billeder af workflow her