Bruuns Dental Laboratorium - Naturlige tandproteser, porcelæn, e-max, provisorie løsninger og meget mere
Sitemap
Print

Guld & Attachment & konusteknik


Vi fremstiller alle former for fast protetik , i ædle og halv-ædle legeringer samt i lasersinteret Cr-co .Konuskroner fremstilles idag også i Zirkonium.

 

Udgangspunktet for vores kroner og broer er Carl Langers kvalitetsmodelsystem med ekstra approximalstifter, der sikrer velpassede broer og gode kontaktpunkter på kroner, idet stamperne ikke "giver sig" som på andre modeller.

 

Alle broer, implantatbehandlinger og behandlinger med flere kroner indstøbes i KAVO´s Protar articulator.

 

Protar arculatoren udmærker sig ved at være kalibreret så nøjagtigt, at man uden problemer kan flytte modelsæt med de såkaldte KAVO-sokler med magnet fra den ene til den anden. Herved undgår man at skulle sende store pakker frem og tilbage imellem laboratorie og klinik, og på klinikken er det kun nødvendigt at råde over én Protar arculator for til stadighed sikkert at kunne bestemme sine protetikopgaver.

 

Til kombinationsarbejder er de velprøvede Cendres & Metaux attachments vore foretrukne valg samt i enkelte tilfælde Ceka systemet.

Vi fremstiller selv alle dele i vores kombinationsarbejder i et tæt samarbejde imellem de involverede teknikere.

 

Damhus Boulevard 24 - 2610 Rødovre - Tlf: +45 36 70 18 05 - E-mail: kontakt@bruunsdental.dk

Digitale aftryk

Implantater


Guld & attachment

Kopiproteser

Vi har det sidste nye udstyr til modtagelse af TRIOS scans og fremstiller alle de kendte former for kroner og broer , samt express provisorier fra eget fræsecenter. Vi er grundigt uddannede og rutinerede i at arbejde med alle anerkendte implantat fabrikater. Vi fremstiller selv alle dele i vores kombinationsarbejder i et tæt samarbejde imellem de involverede teknikere. Kopiprotesen er en let og sikker genvej til en funktionel og kosmetisk vellykket protese.
Læs mere her Læs mere her Læs mere her Se billeder af workflow her