Bruuns Dental Laboratorium - Naturlige tandproteser, porcelæn, e-max, provisorie løsninger og meget mere
Sitemap
Print

Implantater

 


Vi er grundigt uddannede og rutinerede i at arbejde med alle anerkendte implantat fabrikater, og forstår betydningen af samarbejde omkring disse behandlinger, hvor vi meget gerne vil medvirke tidligt i forløbet og derved sikre et godt resultat.

 

Vores fælles opgave er at fremstille en provisorisk løsning eller opmodellering, der kan bruges som udgangspunkt for en guideskinne til selve operationen, samt efterfølgende at nå et godt resultat i den endelige krone-, bro- eller hybridprotese.

 

Vi er som de eneste i Danmark uddannet til at fremstille Straumanns kirurgiske boreskinner til guided kirurgi ved hjælp af Gonyx apparaturet og en CT scanning .

NobelGuide er en anden mulighed som vi også råder over.

 

Den nyeste og mest high tech 3 shape teknologi anvendes til fremstilling af individuelle abutments i zirkon og titan samt fræsede eller lasersintrede kroner og broer . udviklingen går hurtigt på dette område så du er altid velkommen til at ringe og drøfte dine protetiske ønsker med os , måske er det du troede var umuligt idag en mulighed.

 

Ved hybridprotetik har vi mulighed for at anvende principperne for den naturlige protese (se denne) og derved opnå kosmetisk vellykkede resultater.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for en drøftelse af dine specifikke behandlingsplaner.

 

 

Damhus Boulevard 24 - 2610 Rødovre - Tlf: +45 36 70 18 05 - E-mail: kontakt@bruunsdental.dk

Digitale aftryk

Implantater


Guld & attachment

Kopiproteser

Vi har det sidste nye udstyr til modtagelse af TRIOS scans og fremstiller alle de kendte former for kroner og broer , samt express provisorier fra eget fræsecenter. Vi er grundigt uddannede og rutinerede i at arbejde med alle anerkendte implantat fabrikater. Vi fremstiller selv alle dele i vores kombinationsarbejder i et tæt samarbejde imellem de involverede teknikere. Kopiprotesen er en let og sikker genvej til en funktionel og kosmetisk vellykket protese.
Læs mere her Læs mere her Læs mere her Se billeder af workflow her