Bruuns Dental Laboratorium - Naturlige tandproteser, porcelæn, e-max, provisorie løsninger og meget mere
Sitemap
Print

Guideskinner


3D surgical planning in edentulous upper jaw using Procera®

Vi fremstiller flere forskellige former for guideskinner.

 

En meget simpel model, hvor vi udfra en tandopstilling laver en acrylskinne med et optimalt placeret borehul til implantatindsættelsen . Kirurgen vurderer så selv under operationen om det er muligt at bruge lige den prædefinerede retning eller den skal modificeres lidt af hensyn til knoglekvalitet etc.  

 

En Straumann Gonyx  boreguide som fremstilles ved at kombinerer en CT scanning med en radiografisk plade med radiopakke tænder , udfra hvilken man kan planlægge hele behandlingen digitalt. Denne skinnetype kan principielt  fremstilles til alle gængse fixturer.

 

En Nobelguide skinne som ligeledes fremstilles udfra scanning og en digital behandlingsplan.

 

 

 

Damhus Boulevard 24 - 2610 Rødovre - Tlf: +45 36 70 18 05 - E-mail: kontakt@bruunsdental.dk

Digitale aftryk

Implantater


Guld & attachment

Kopiproteser

Vi har det sidste nye udstyr til modtagelse af TRIOS scans og fremstiller alle de kendte former for kroner og broer , samt express provisorier fra eget fræsecenter. Vi er grundigt uddannede og rutinerede i at arbejde med alle anerkendte implantat fabrikater. Vi fremstiller selv alle dele i vores kombinationsarbejder i et tæt samarbejde imellem de involverede teknikere. Kopiprotesen er en let og sikker genvej til en funktionel og kosmetisk vellykket protese.
Læs mere her Læs mere her Læs mere her Se billeder af workflow her