Bruuns Dental Laboratorium - Naturlige tandproteser, porcelæn, e-max, provisorie løsninger og meget mere
Sitemap
Print

Opmodellering

 

Hvis der kun skal laves små ændringer foretages en opmodellering med tandfarvet voks på et sæt studiemodeller som er indstøbt i articulator. Når opmodelleringen er udført tages et aftryk og på denne model presses en klar provisorieskinne der kan reproducerer de foretagne ændringer i provisorieform på patienten.

Ved større behandlinger er der mulighed for at benytte digitalt fremstillede provisorier med udgangspunkt i en opmodellering.

Provisorierne kan leveres udfræsede i Telio ( Ivoclar) på vores egen high tech fræser både udfra et konventionelt modelsæt og også direkte fra en TRIOS digital scanning .    

Damhus Boulevard 24 - 2610 Rødovre - Tlf: +45 36 70 18 05 - E-mail: kontakt@bruunsdental.dk

Digitale aftryk

Implantater


Guld & attachment

Kopiproteser

Vi har det sidste nye udstyr til modtagelse af TRIOS scans og fremstiller alle de kendte former for kroner og broer , samt express provisorier fra eget fræsecenter. Vi er grundigt uddannede og rutinerede i at arbejde med alle anerkendte implantat fabrikater. Vi fremstiller selv alle dele i vores kombinationsarbejder i et tæt samarbejde imellem de involverede teknikere. Kopiprotesen er en let og sikker genvej til en funktionel og kosmetisk vellykket protese.
Læs mere her Læs mere her Læs mere her Se billeder af workflow her