Bruuns Dental Laboratorium - Naturlige tandproteser, porcelæn, e-max, provisorie løsninger og meget mere
Sitemap
Print

Provisorie løsninger


Hvis du sender et digitalt aftryk og har underrettet os på forhånd , kan vi fremstille et express provisorie imens patienten køre ud på laboratoriet til farveprøve . Ved konventionelt aftryk tager det lidt længere tid fordi vi skal scanne aftrykket først , men i begge tilfælde er det noget vi kan lave rimelig hurtigt .
Det er også muligt at få fremstillet et "æggeskals provisorie" før præparation , der har hele den ydre morfologi , men skal rebaseres med provisoriemateriale indeni så det tilpasses i munden efter præparationen. Ring og forhør om disse muligheder der er attraktive både udfra økonomiske og kvalitetsmæssige synspunkter. 
 
Damhus Boulevard 24 - 2610 Rødovre - Tlf: +45 36 70 18 05 - E-mail: kontakt@bruunsdental.dk

Digitale aftryk

Implantater


Guld & attachment

Kopiproteser

Vi har det sidste nye udstyr til modtagelse af TRIOS scans og fremstiller alle de kendte former for kroner og broer , samt express provisorier fra eget fræsecenter. Vi er grundigt uddannede og rutinerede i at arbejde med alle anerkendte implantat fabrikater. Vi fremstiller selv alle dele i vores kombinationsarbejder i et tæt samarbejde imellem de involverede teknikere. Kopiprotesen er en let og sikker genvej til en funktionel og kosmetisk vellykket protese.
Læs mere her Læs mere her Læs mere her Se billeder af workflow her