Bruuns Dental Laboratorium - Naturlige tandproteser, porcelæn, e-max, provisorie løsninger og meget mere
Sitemap
Print

Porcelæns teknik - Tandproteser, Farveprøver, Kroner og Facader 


Vores keramiske laboratorium er specielt indrettet til at modtage patienter til farveprøve med fotoserie samt efterfølgende indprøvning og tilpasning af de fremstillede restaureringer.

 

Vi står inde for et optimalt resultat, hvis vi selv får lejlighed til at udvælge farve og foretage korrektioner i samråd med patienten.

 

Samtidig med gode faciliteter til patientbehandling leverer vi alle de gængse tandtekniske produkter, men vi har også det sidste nye udstyr til fremstilling af højtspecialiserede kroner og broer helt i keramik. Zirkonkroner og broer i CAD-CAM teknik samt IPS. e.max indlæg, facader, kroner og broer.

 

På de følgende sider kan du udfra patienttilfælde se nogle protetiske løsninger på porcelæns teknik

 

Damhus Boulevard 24 - 2610 Rødovre - Tlf: +45 36 70 18 05 - E-mail: kontakt@bruunsdental.dk

Digitale aftryk

Implantater


Guld & attachment

Kopiproteser

Vi har det sidste nye udstyr til modtagelse af TRIOS scans og fremstiller alle de kendte former for kroner og broer , samt express provisorier fra eget fræsecenter. Vi er grundigt uddannede og rutinerede i at arbejde med alle anerkendte implantat fabrikater. Vi fremstiller selv alle dele i vores kombinationsarbejder i et tæt samarbejde imellem de involverede teknikere. Kopiprotesen er en let og sikker genvej til en funktionel og kosmetisk vellykket protese.
Læs mere her Læs mere her Læs mere her Se billeder af workflow her