Bruuns Dental Laboratorium - Naturlige tandproteser, porcelæn, e-max, provisorie løsninger og meget mere
Sitemap
Print

Kroner & broer i Zirkon


Ved hjælp af avanceret CAD / CAM teknologi fremstiller vi idag alle vores zirkon kroner og broer på laboratoriet. Modelsæt scannes og emnerne designes på computeren hvorefter de udfræses på vores 5 akslede højkvalitetsfræser fra Amann Girrbach. På den måde kan vi fremstille æstetiske kroner og broer med en kort leveringstid . Det er også muligt at få fremstillet fræsede kvalitetsprovisorier til en attraktiv pris.

Før behandling:

De gamle kroners rødder er blotlagt fordi gengiva har trukket sig imellem kronerne.

De gamle kroner slibes af og der tages aftryk. Bemærk at disse helkeramiske kroner fint kan anvendes ovenpå guldopbygninger, hvis der iøvrigt er tilstrækkelig plads facialt.


Færdige Zirkon kroner. Bemærk hvordan de mørke trekanter imellem tænderne på de gamle kroner nu er blevet lukket, fordi teknikeren har ændret tændernes form en smule.

 

Damhus Boulevard 24 - 2610 Rødovre - Tlf: +45 36 70 18 05 - E-mail: kontakt@bruunsdental.dk

Digitale aftryk

Implantater


Guld & attachment

Kopiproteser

Vi har det sidste nye udstyr til modtagelse af TRIOS scans og fremstiller alle de kendte former for kroner og broer , samt express provisorier fra eget fræsecenter. Vi er grundigt uddannede og rutinerede i at arbejde med alle anerkendte implantat fabrikater. Vi fremstiller selv alle dele i vores kombinationsarbejder i et tæt samarbejde imellem de involverede teknikere. Kopiprotesen er en let og sikker genvej til en funktionel og kosmetisk vellykket protese.
Læs mere her Læs mere her Læs mere her Se billeder af workflow her