Bruuns Dental Laboratorium - Naturlige tandproteser, porcelæn, e-max, provisorie løsninger og meget mere
Sitemap
Print

Besford protesen - Den naturlige tandprotese


Til patienter med høje kosmetiske krav, fremstiller vi den specielle Besford protese, hvor vi ud fra gamle fotos forsøger at genskabe tandsættets naturlige fremtoning.

 

Efter en omhyggelig tandopstilling og opmodellering færdigfremstilles proteserne i SR-IVOCAP acryl, hvori der indlægges acrylpigmentering under den special behandlede overflade. Teknikken kan med fordel anvendes sammen med de fræsede barresystemer til implantatbårne hybridproteser , særlig i tilfælde hvor der skal genopbygges meget gengivaimmitation og et helt naturligt udseende er påkrævet.


 

Resultat kan ses på billederne:

Uden Besford - Naturlige tandproteser

 

1: Viser en almindelig protese, hvor acrylen fremtræder blank og kunstig.

 

Besford - Naturlige tandproteser

 

2: Her ses den samme patient, men nu med en Besford protese i overkæben. Både tænder og gengivaimmitation fremtræder anderledes æstetisk.

 

I de tilfælde hvor patienten i forvejen har en protese, der er velfungerende, men ikke rent æstetisk opfylder forventningerne, kan man blot kopiere den gamle protese i Copy-formen (se denne) og derved komme det første stykke i fremstillingen af en helt ny protese.

 

Tilbage er så kun at tage duplikeringsaftryk og sammenbid, udvælge passende tænder der prøveopstilles, hvorefter vi kan polymerisere protesen efter Besford metoden og derved få et funktionelt resultat som på den gl. protese, men nu med optimal æstetik p.gr. af den naturlige gengivaimmitation.

 

Damhus Boulevard 24 - 2610 Rødovre - Tlf: +45 36 70 18 05 - E-mail: kontakt@bruunsdental.dk

Digitale aftryk

Implantater


Guld & attachment

Kopiproteser

Vi har det sidste nye udstyr til modtagelse af TRIOS scans og fremstiller alle de kendte former for kroner og broer , samt express provisorier fra eget fræsecenter. Vi er grundigt uddannede og rutinerede i at arbejde med alle anerkendte implantat fabrikater. Vi fremstiller selv alle dele i vores kombinationsarbejder i et tæt samarbejde imellem de involverede teknikere. Kopiprotesen er en let og sikker genvej til en funktionel og kosmetisk vellykket protese.
Læs mere her Læs mere her Læs mere her Se billeder af workflow her