Bruuns Dental Laboratorium - Naturlige tandproteser, porcelæn, e-max, provisorie løsninger og meget mere
Sitemap
Print

Kopiproteser


Kopiprotesen er en let og sikker genvej til en funktionel og kosmetisk vellykket protese. Metoden kan med held anvendes, hvis patienten i forvejen har en protese, der har kvaliteter, som ønskes videreført til en ny protese. Det kan f.eks. være en karakteristisk front opstilling, en passende bidhøjde eller protesens extension m.m.

 

På de efterfølgende sider kan du på en billedserie følge teknikken trin for trin, og hvis du efterfølgende ønsker at prøve vores specielle Copy-form, kan du klikke på bestil copy-form, så er du hurtigt igennem arbejdet og modtager formene med posten sammen med en betalingsanvisning.

 

Damhus Boulevard 24 - 2610 Rødovre - Tlf: +45 36 70 18 05 - E-mail: kontakt@bruunsdental.dk

Digitale aftryk

Implantater


Guld & attachment

Kopiproteser

Vi har det sidste nye udstyr til modtagelse af TRIOS scans og fremstiller alle de kendte former for kroner og broer , samt express provisorier fra eget fræsecenter. Vi er grundigt uddannede og rutinerede i at arbejde med alle anerkendte implantat fabrikater. Vi fremstiller selv alle dele i vores kombinationsarbejder i et tæt samarbejde imellem de involverede teknikere. Kopiprotesen er en let og sikker genvej til en funktionel og kosmetisk vellykket protese.
Læs mere her Læs mere her Læs mere her Se billeder af workflow her