Bruuns Dental Laboratorium - Naturlige tandproteser, porcelæn, e-max, provisorie løsninger og meget mere
Sitemap
Print

Profil

 


 

 

Bruuns Dental Lab. er den naturlige samarbejdspartner for nogle af landets dygtigste tandlæger, både i privat praksis og på offentlige klinikker.

 

Vi fremstiller alle former for protetik. Dvs. kroner, broer, implantatløsninger samt aftagelige proteser, og lægger særlig vægt på "skræddersyet" æstetik og funktion, og på at klarlægge vores tekniske muligheder for at imødekomme patienters ønsker og forventninger inden behandling igangsættes.

 

Laboratoriets medarbejdere er veluddannede specialister der målrettet arbejder på til stadighed at fremstille teknik af højeste kvalitet, under anvendelse af godt håndværk , de mest veldokumenterede materialer samt 3shapes scanner teknologi og vores egen 5 akslede dentalfræser .

 

Du kan ringe på tlf: 3670 1805 eller 36700375 samt maile til kontakt@bruunsdental.dk.

 

 

Damhus Boulevard 24 - 2610 Rødovre - Tlf: +45 36 70 18 05 - E-mail: kontakt@bruunsdental.dk

Digitale aftryk

Implantater


Guld & attachment

Kopiproteser

Vi har det sidste nye udstyr til modtagelse af TRIOS scans og fremstiller alle de kendte former for kroner og broer , samt express provisorier fra eget fræsecenter. Vi er grundigt uddannede og rutinerede i at arbejde med alle anerkendte implantat fabrikater. Vi fremstiller selv alle dele i vores kombinationsarbejder i et tæt samarbejde imellem de involverede teknikere. Kopiprotesen er en let og sikker genvej til en funktionel og kosmetisk vellykket protese.
Læs mere her Læs mere her Læs mere her Se billeder af workflow her