CORONA

Velkommen til Bruuns Dental Laboratoirum

Kære Patient

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse og føler dig tryg i dit besøg. Vi følger de gældende retningslinier for rengøring og afspritning i klinikken og i venteværelset efter hvert patient besøg. Det samme gælder de instrumenter, der bruges ved indprøvning og tilretning af arbejdet, hvor alt steriliseres efter hver patient. Vi bruger de personlige værnemidler, som er nødvendige for at sikre både dig og os i vores kontakt på Laboratoriet. Vi beder dig bære mundbind på laboratoriet, når du ikke sidder i behandlerstolen eller sidder i venteværelset.

Du har direkte eller via din Tandlæge fået en tid på laboratoriet. Det giver os mulighed for at sikre, vi kun har 2 patienter i venteværelset ad gangen. Derfor er det desværre heller ikke muligt, at du tager pårørende med ind på laboratoriet.

Ingen med Corona symptomer har adgang til laboratoriet

Der er skiltning om adgang samt håndsprit ved indgangen og du finder også håndsprit i venteværelset.

​Du har adgang til toilet med håndvask og engangshåndklæder samt håndsprit.

Hvis du har nogen spørgsmål, må du endelig henvende dig til en af os. Vi arbejder konstant på at blive bedre, ikke kun på vores faglige kompetencer, men også på at skabe en tryg og behagelig oplevelse for dit besøg på laboratoriet. Vi modtager meget gerne din feedback om din oplevelse af besøget på laboratoriet.

Tak for dit besøg og ha’ en god dag

Med venlig hilsen

Medarbejderne på Bruuns Dental

Bruuns Dental Laboratorium

​​Damhus Boulevard 24, 2610 Rødovre

CVR: 15918446

​Telefon: 36 70 18 05

eller 36 70 03 75 

E-mail kontakt@bruunsdental.dk

Mandag​ - Torsdag

8 - 16​

Fredag

8 - 14