CORONA

Kære tandlæger og samarbejdspartnere

Alle landets Tandlægeklinikker er nu omfattet af nedlukning for ikke kritiske behandlinger , og kun de kritiske behandlinger vil fortsat blive udført på mange klinikker.
En del af disse behandlinger vil medføre efterspørgsel på forskellige tandtekniske opgaver , men utvivlsomt i et mindre omfang end tidligere.

På trods af udsigten til et stort omsætningsfald , har vi i første omgang valgt at fastholde alle vores dygtige medarbejdere , og forsøge at opretholde driften af laboratoriet for at få os alle så godt som muligt igennem denne krisetid.

Fra idag har vi opdelt vores arbejdsstyrke på 10 medarbejdere i to hold der hver især kan udføre alle teknik opgaver og på den måde sikre en fleksibel opretholdelse af kapaciteten .

Når I ønsker at gøre brug af vores assistance i den kommende tid bedes i bemærke følgende :

I vores fælles bestræbelser for at mindske risikoen for overførsel af coronavirus , vil vi bede jer desinficere aftryk og registreringer inden de fremsendes til laboratoriet .
Vi afhenter og bringer fortsat teknik i Storkøbenhavn .

Patienter må kun møde op på laboratoriet efter forudgående aftale og vi vil sørge for at der kun er én person i venteværelset af gangen .
Der er opsat hånddesinfektion ved indgangsdøren og i venteværelset som skal benyttes af patienterne inden behandling.

Vi anvender værnemidler som briller ,masker og handsker samt grundig afspritning ligesom alle aviser og blade er fjernet fra venteværelset . De aktuelle anbefalinger fra myndighederne vil naturligvis løbende blive fulgt .

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 29 61 61 70 , hvis du har spørgsmål .

I håb og ønske om ,at I alle må komme godt igennem de næste måneder .

Med venlig hilsen
René & Co.

Bruuns dental laboratorium​​

Bruuns Dental Laboratorium

​​Damhus Boulevard 24, 2610 Rødovre

CVR: 15918446

​Telefon: 36 70 18 05

eller 36 70 03 75 

E-mail kontakt@bruunsdental.dk

Mandag​

8 - 16​

Fredag

8 - 14