Besford protesen - Den naturlige tandprotese

Til patienter med høje kosmetiske krav, fremstiller vi den specielle Besford protese, hvor vi ud fra gamle fotos forsøger at genskabe tandsættets naturlige fremtoning.

Efter en omhyggelig tandopstilling og opmodellering færdigfremstilles proteserne i SR-IVOCAP acryl, hvori der indlægges acrylpigmentering under den special behandlede overflade. Teknikken kan med fordel anvendes sammen med de fræsede barresystemer til implantatbårne hybridproteser , særlig i tilfælde hvor der skal genopbygges meget gengivaimmitation og et helt naturligt udseende er påkrævet.​

I de tilfælde hvor patienten i forvejen har en protese, der er velfungerende, men ikke rent æstetisk opfylder forventningerne, kan man blot kopiere den gamle protese i Copy-formen (se denne) og derved komme det første stykke i fremstillingen af en helt ny protese.

Tilbage er så kun at tage duplikeringsaftryk og sammenbid, udvælge passende tænder der prøveopstilles, hvorefter vi kan polymerisere protesen efter Besford metoden og derved få et funktionelt resultat som på den gl. protese, men nu med optimal æstetik p.gr. af den naturlige gengivaimmitation.

​Resultat kan ses på billederne:

1: Viser en almindelig protese, hvor acrylen fremtræder blank og kunstig.

2: Her ses den samme patient, men nu med en Besford protese i overkæben. Både tænder og gengivaimmitation fremtræder anderledes æstetisk.

Bruuns Dental Laboratorium

​​Damhus Boulevard 24, 2610 Rødovre

LAPS A/S CVR: 11537677

Mandag​ - Torsdag

8 - 16​

Fredag

8 - 14